Bliv en del af ‘Fodbold for Hjertet’-holdet i Aabenraa – Aabenraa Boldklub[AaBK] – start udsat indtil videre pga coronavirus

Skrevet mandag d. 9. marts 2020

Start udsat indtil videre pga coronavirus Læs her

Kom og vær med, når vi starter ‘Fodbold for Hjertet’, et tilbud om motionsfodbold for mænd og kvinder, der har hjerte-kar-sygdomme – eller som er i risikogruppen for at få disse sygdomme.

Der er plads til alle, både den aldrende Messi og den absolutte nybegynder på grønsværen.

Kom og vær med, når ‘Fodbold for Hjertet’ starter den 17. marts 2020 i Aabenraa Boldklub.

Du er også velkommen til at tage fat i Linda Thaysen i AaBK for at høre nærmere og tilmelding – Kontakt telefon 31255411

‘Fodbold for Hjertet’ er et helt nyt motionskoncept, som kommer til Aabenraa i dette forår. Holdet er for alle, uanset forudsætninger, og træneren er uddannet i at tage hensyn til alle. Det handler ikke om at være den stor boldkunstner, men om at hygge sig og have det sjovt sammen med gode holdkammerater.

Bevægelse er godt for både krop og sind – og motionsfodbold er et rigtig godt bud, når du skal i gang eller videre med motion, uden at det bliver hårdt og kedeligt. Motionsfodbold er god og varieret træning, som styrker både krop, kondi og knogler. Men du vil sikkert opleve, at det bedste er sammenholdet og det gode fællesskab på holdet.

– Du kan også læse mere om projektet på www.dbu.dk/fodboldforhjertet

Læs mere tryk her >– Det betyder meget for motivationen, at man er en del af et hold

Fakta: ‘Fodbold for Hjertet’ i Aabenraa Boldklub:

• Hvor: AaBK, Vestvejen 25, 6200 Aabenraa
  • Hvornår: tirsdage kl.17.00 -18.15
  • Holdet starter op d. 17. marts 2020
  • Pris: 250 pr. halvår, det er en prøveperiode på 3 træningsgange.

Fakta: Hjerte-kar-sygdomme og forebyggelse:

En halv million danskere kæmper med eksempelvis forhøjet blodtryk, blodpropper eller hjerteproblemer. Dertil kommer den store gruppe af mennesker, som har øget risiko for at få hjerte-kar-sygdomme eller har andre former for livsstilssygdomme. For risikogrupper er det særligt vigtigt at motionere for at få et sundere og bedre liv, og fodbold kan blive vejen dertil.