Hjertemotion i Aabenraa – hold 1 er igang.

Skrevet onsdag d. 11. december 2019

Hjertemotion med Hjerteforeningen Aabenraa – aflyst indtil 2, juni 2020 pga. cororna virus situationen

Aabenraa Fysioterapi & Træning, Industrivej 10, 6200 Aabenraa
Hensyntagende motion. Kurset er for dig, der har, eller har haft et hjerte-kar problem.
Underviser/instruktør fysioterapeut Jette Ottosen
Start tirsdag 14.1. 2019 kl. 16:00 – 17:00 i alt 16 lektioner på tirsdage

Der er et begrænset antal pladser – først til mølle-princippet gælder.
Tilmelding på mail: hjfaabenraa@gmail.com med navn, adresse og telefonnummer/mobil. Kontakt ved tilmelding er Erik Bøjesen – 20 20 00 36.

Indbetalings konto oplyses efter tilmelding. Betaling senest den den 9. januar 2020
Hjerteforenings medlems pris er 475 kr.- for ikke medlemmer 475 kr.(hjertepatienter)
Der er holdes vinterferie fri i uge 7.

• Træningen tilrettelægges af instruktøren, så deltagerne har mulighed for at få gode råd og vejledning af instruktøren, imens de motionerer.
  • Fravær bedes meldt til instruktøren på følgende E-mail: aabenraafysioterapi@mail.dk
  • Beklædning skal være så man kan bevæge sig frit og indendørs fodtøj.
  • Lektionerne er på 55 minutter – øvelser og træning start kl. 16:00 – slut 17:00.
  • Der vil blive arrangeret frivillig blodtryksmåling undervejs i forløbet og adgang til Hjertecafe.
  • Der afholdes Giv Livkursus (hjerte – lungeredning)