Flot resultat ved Landsuddelingen 2019 for Hjerteforeningen Aabenraa

Skrevet tirsdag d. 30. april 2019

Hjerteforeningen Aabenraa siger tak til 167 indsamlere der i søndags var ude at samle ind til 11 nye hjertestartere ved Hjerteforeningens Landsuddeling 2019 til Aabenraa kommune.

Der var en god stemning mellem indsamlerne, som blev taget godt i mod og fik i alt samlet 148.591 kr. ind. Hjerteforeningen Aabenraa siger tak til alle sponsorer der sørgede for at indsamlerne fra Hjerteforenings Landsuddeling fik en god start på indsamlingen ved fælles morgenmad.

167 indsamlere startede med højt humør og blev godt modtaget ved de forskellige husstande. Blandt indsamlerne var en del børn der have en god oplevelsesrig dag, hvor de mødte mange venlige mennesker ved døren.

148.591,71 kr. blev der samlet ind og 11 nye udendørs placerede hjertestartere bliver delt ud af Hjerteforeningen rundt i Aabenraa kommune. Tusind tak til alle indsamlere, til alle givere og koordinatorerne på indsamlingsstederne.

Tak til vore sponsorer