<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Hjertecafé i Padborg – Husk mandag 5.11.2018

Skrevet tirsdag d. 2. oktober 2018

Hjertecafe i Padborg – Aktivitetshuset – Jernbanegade er mandag 5. november 2018 kl. 16.00.

Du er som hjertepatient og pårørende hjertelig velkommen. Det er gratis. Den første mandag i måneden kl. 16, kan Du komme til at snakke med andre mennesker, der har oplevet – gennemgået det samme eller lignende som en selv.

Hjertecafeen er for alle hjertepatienter og pårørende i Aabenraa kommune og  er  åben i Padborg i Aktivitetshuset, Jernbanegade 14 i Padborg.

– I Hjertecafeen serveres ikke lagkage og flødeskum til kaffen, men her gives en mulighed for samtale, siger formanden for Hjerteforeningens lokalkomite i Aabenraa Jutta Drath. – En Hjertecafe er et mødested for hjertepatienter og deres pårørende. – Vi er altid klar til at møde dig som ny hjertepatient med mulighed for både at lytte og få talt om det der måske er lidt svært.