Invitation: Prøv at spille golf i Sønderjyllands Golfklub

Skrevet tirsdag d. 29. maj 2018

Sønderjyllands Golfklub har et godt tilbud til alle, som er medlem af Hjerteforeningen Aabenraa.
Gratis introduktion til golf.
Introduktionen varer ca. 2½ time. Under kyndig vejledning af klubbens træner prøver du de forskellige slag og kan spille golf til et par huller. Du får banen at se og slutter af i klubbens restaurant med en lille forfriskning.

Golfklubben tilbyder introduktionen på disse 2 tidspunkter:
– Onsdag den 6. juni kl. 9.00 og kl. 17.00
Du bedes tilmelde dig den gratis introduktion til Golfklubbens sekretariat på tlf. 7468 7525 senest den 31. maj 2018.
Klubben har udstyr, så du møder blot op i praktisk tøj passende til vejret.

50% rabat på et 3 måneders begynderkursus gælder alle medlemmer af Hjerteforeningen i Aabenraa, også selvom du ikke har deltaget den 6. juni.

De 50%’s rabat på begynderkurset til foreningens medlemmer gælder hele året. Så – jo tidligere man deltager på begynderkurset jo mere golf kan man spille gratis resten af 2018.
Læs mere på tryk her